Şırnak Haber

   

Anasayfa   I   İletişim   I   Şikayet Dilek   I   Açılış sayfası yap   I    Sık kullanılanlara ekle  

   

 TOKİLERİN KURA ÇEKİM TARİHİ BELİRLENMELI ARTIK     MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...    MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.    MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...    MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.    “TEFECİLER VE TEFE TÜFE ÜZERİNE…!”EDİ BESE…!    FİNAL FARKI...  

 
   
 
        Güneydoğu
        Türkiye
        Dünya
        Politika
        Ekonomi
        Eğitim
        Spor
        Sağlık
        Bilim Teknoloji

 

 

        Çok Okunalar

  TOKİLERİN KURA ÇEKİM TARİHİ BELİRLENMELI ARTIK

  MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.

  MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...

  MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...

  MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.

 

 

SİLOPİ TAKIMLARI GALİBİYETLE BAŞLADI

 

7.1.2009 02:02:05

Şırnak 1.Amatör liginin start alması ile birlikte Silopispor ve Silopiserhatspor rakiplerini farklı bir şekilde mağlup ettiler.Silopispor Kendi evinde Cizre Kartal Spor’u 4-1 yenerken, Silopi Serhat Spor Şenoba Sporu 13-1 yendi .

 

 

Şırnak 1.Amatör liginin start alması ile birlikte Silopispor ve Silopiserhatspor rakiplerini farklı bir şekilde mağlup ettiler

Silopispor Kendi evinde Cizre Kartal Spor’u 4-1 yenerken, Silopi Serhat Spor Şenoba Sporu 13-1 yendi .

Silopispor Pazar günü kendi evinde Cizre Kartal Spor’u konuk etti. Saat 11.00 da başlayan karşılaşmayı, Hakem Faysal Kadırhan yönetirken maçı izlemek için yüzlerce taraftar sahaya Silopi Şehir Stadyumuna akın etti.

Maçın hakemi Faysal Kadırhan’ın ilk düdüğü ile maç başladı. Maça hızlı başlayan takım Silopispor oldu. İlk dakikalardan itibaren maçın hâkimiyetini eline alan Silopispor, ard arda düzenlediği ataklar ile rakibi Cizre Kartal spor’a korku dolu anlar yaşattı.

Karşılaşmanın 29’uncu dakikasında takımın gölcü ismi Alper, kaptan Suat’ın çıkardığı müthiş ortası ile topu fileler ile buluşturdu ve Silopispor 1,0 öne geçti. Farkı ikiye çıkarmak isteyen Silopispor, 31 inci dakikada Kaptan Suat’ın düzenlediği ani atak ile kaleci ile karşı karşıya kaldı. Ancak Kaptan Suat’ın çabası sonuç vermedi ve top direkten döndü. Ani ataklarına devam eden Silopispor, 38 inci dakikada Kaptan Suat’ın harika golü ile farkı ikiye çıkardı ve karşılaşma 2,0 oldu.

İlk yarı Silopispor’un 2,0 lık üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya Cizre Kartal spor başladı. Karşılaşmada eşitliği sağlamak için çaba gösteren Cizre Kartal spor istediği başarıyı elde edemedi ve 54 üncü dakikada Silopispor,11 Numaralı formasıyla Hikmet’in ceza alanı dışından vurduğu sert şutla farkı 3’e çıkarmayı başardı. Hayal kırıklığı yaşayan Cizre Kartal sporlu futbolcular sinirlerine hakim olamayarak Silopisporlu futbolculara faul yapmaya başladılar.

Gergin anların aralıklarla sürdüğü karşılaşmada, Silopisporlu futbolcu Hüseyin karşılamanın 68 inci dakikasında Ceza alanı içerisinde Cizresporlu futbolcuya faul yaptı. Maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Penaltı vuruşunu kullanan Cİzresporlu Oktay durumu 3,1 yaptı.

Kendi kalesine aldığı golden sonra tekrar ataklara kalkan Silopispor, karşılaşmanın son dakikalarında Kaptan Suat yeninden ortaya çıktı ve attığı müthiş gol ile Silopili taraftarları yeniden coşturmaya başladı. Tezahüratların eksik olmadığı karşılama Silopispor’un 4,1 lik üstünlüğü ile sona erdi.

Maçın yıldızı, 10 Numaralı forması ile Kaptan Suat olurken, Golcü futbolcu Alper ve Hikmet ve Rıdvan onu takip eden isimler oldu.

SİLOPİSERHATSPORDAN FARKLI TARİFE 13-1
Silopi’de Pazar günü yaşanan bir diğer futbol heyecanı ise Silopi Serhat spor ile Uludere Şenoba Spor kulübü karşılaşması oldu.

Saat 13.00 da başlayan karşılaşma Maçın hakemi Levent Çakır’ın ilk düdüğü ile başladı. Silopili futbolsever vatandaşlara ayrı bir futbol heyecanı yaşatan Silopi Serhat spor, karşılamanın ilk dakikasında Kaptan Kerem’in attığı gol ile farkı 1’e çıkardı.

Golün hemen ardından hayal kırıklığı yaşayan Şenoba sporlu futbolcular kendi kalelerinde karşılamanın 9uncu dakikasında ikinci golü buldu. Serbest’in attığı gol ile karşılaşmayı 2,0 yapan Silopi Serhat sporlu futbolculardan İbrahim karşılaşmanın 16ıncı dakikasında farkı 3’e, 25 inci dakikada Serhat’ın golü ile farkı 4’e ve 33 üncü dakikada Ömer’in golü ile farkı 5’e çıkarmayı başardı.

Karşılamanın ilk yarısı Silopi Serhat Spor’un 5,0lık üstünlüğü ile sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına da hızlı başlayan takım Silopi Serhat Spor oldu. Kaptan Kerem’in müthiş performansı ile adeta gol yağmuru altında kalan Uludere Şenoba Spor kendini Serhatspor’un pençesinden alamadı. Karşılaşma Serhat Spor’un 13,1 lik üstünlüğü ile sona erdi.

Oynanan karşılaşma sonucunda maçın yıldızı 3 gol atan ve iki asist yapan Kaptan Kerem oldu. 3 gol atan Serbest kaptanı takip ederken, 2 gol atan İbrahim, 2 gol atan Serhat, Ömer ve Süleyman yıldızları takip eden isimler oldu.

 

 

        

Bu habere 6 adet yorum yapıldı.

   Diğer Başlıklar

  ŞIRNAK'TA FUTBOL OKULUNA DESTEK 18.11.2009 14:03:13
  Barış Kupasında Şampiyon Şırnak Belediyespor Oldu 11.11.2009 12:06:38
  Diyarbakırspor Başkanı Ve Basın Sözcüsünden Çarpıcı Açıklamalar 2.11.2009 15:26:08
  Şırnak Bölgesel Ligde Temsil Edilecek 2.11.2009 15:20:05
  Gümüş Madalyayla döndü 1.8.2009 04:42:35

        Yorumlanan Haberler

 

        Şırnak'ta Hava Durumu

ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU  ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU  ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU

 

        Yararlı Linkler

T.C.Kimlik Numarası

Emekli Sandığı İşlemleri

Vergi Kimlik No.

SSK İşlemleri

BAĞKUR İşlemleri

Resmi Gazete

 

        Site İçi Arama

 

        Ziyaretçi Sayımız

2337942

 

 
 
 
 

 

Gelişen Şırnak Haber

Adres: Atatürk Mah. Bayındırlık Eski Binası Tel-Faks :+90 486 216 58 88 Merkez / ŞIRNAK - Türkiye
© Copyright Şırnak Haber 2004 Tasarım:Faruk GÜNEŞ

Şırnak Haber